Monday, January 14, 2019

Ce trebuie să înțelegeți despre steroizi anabolizanți

Gândiți-vă să aflați despre steroizi? Trebuie să știe despre ce este vorba? Am scris de fapt, acest articol pentru a vă oferi un pic de cunoștințe steroizi.

Ce sunt ei?

steroizi anabolizanți sunt versiuni sintetice de testosteron, hormon toate-naturale de sex al organismului. steroizi anabolizanți au fost de fapt ochi-prinderea pentru sportivii profesioniști, precum și constructori organism datorită faptului că acestea sporesc dimensiunea și, de asemenea, rezistența țesuturilor musculare. Acestea cresc, de asemenea, agresiune și, de asemenea, concurența, care pot fi atribute preferabile în activitățile sportive precum și în clubul de sănătate.

Exact Cum sunt steroizi anabolizanți Utilizată ca medicamente?

În general , steroizi anabolizanți pot fi recomandate pentru a face publicitate apetitului, pentru a stimula dezvoltarea osoasa, de a genera sex masculin vârsta pubertății, pentru a reduce efectele de tesut muscular irosirea de condiții persistente, cum ar fi celulele canceroase sau de SIDA, precum și poate dezvălui o garanție ca naștere de sex masculin Control. Medicamentele sunt disponibile imediat ca pilulele dentare, steroizi injectabile, precum și pete ale pielii.

Doar Cum anabolizanți Steroizi de lucru?

steroizi anabolizanți transforma masa musculara si forta. Steroizii aduce o producție sporită de proteine ​​sănătoase, care sunt blocurile de muschi (mai multe blocuri mai sugerează posibilitatea de a masei musculare si rezistenta). Mai jos este știința de mai jos.

Atunci când un steroid este consumat, fie pe cale orală sau prin injectare, se deplaseaza la receptorii androgeni situate în numeroase celule. Această legătură se transformă pe receptorul agent hormonal dezvoltarea unui ARN purtător, care semnifică ADN-ul pentru a construi proteine ​​sanatoase specifice (blocuri musculare). Aceste proteine ​​de călătorie pe tot corpul creând reacții anabolice / creștere. Deși anabolismul este principala activitate de steroizi, ele extrage, de asemenea, mai multe diverse alte rezultate dorite și nefavorabile.

Deci, pot ei lucra? Da, există necesitatea de a le lua NU, există efecte negative semnificative fezabile? INTR-ADEVAR. Încă sună bine pentru a lua steroizi? Continua să citești.

Care sunt pericolele de a folosi steroizi anabolizanți?

În plus față de creșterea durității masei musculare precum și în masă, rezultatele de a lua steroizi anabolizanți includ modificari nocive ale nivelului de colesterol, hipertensiune arteriala, acnee, leziuni hepatice și modificări la cadrul ventriculului stâng al inimii, care sunt mai multe dintre simptome care pot duce la boli cardiovasculare.

steroizi anabolizanți au un impact androgenică sau virilizare, ceea ce sugerează ele afectează caracteristicile de sex masculin, după cum a subliniat peste. steroizi anabolizanți afecteaza debutul pubertății, creșterea clitorisului la femei cat si penisul la copii de sex masculin (nu influențează dimensiunea penisului la adulți dar s-ar putea diminua testiculele), o dimensiune mai mare a corzilor cântând și în creștere a voce, a crescut părul de pe corp (piept, spate), precum și chelie precoce la indivizii predispuși să-l. Un alt efecte adverse se reduce fertilitatea precum și atrofie testiculară (contracție).

Mult mai multe posibile efecte negative cunoscute pe care clienții Steroizi Pericol:

  • Îmbunătățită a funcției hepatice.
  • Depresia clinica de testosteron naturale de fabricație.
  • Creșterea nivelurilor de colesterol si hipertensiune arteriala
  • Transformată Caracteristică tiroidiană.
  • Sângerările nazale.
  • Cresterea bust ca celulele la masculi
  • insulina insensibilitate
  • Efecte secundare androgenic, cum ar fi subtierea parului, prostata marita, ten gras, retenție de apă (aspect tipic), păr sporită a corpului la sân și înapoi.
  • Pipernicit de dezvoltare dacă sunteți un adult tânăr.
  • Examenele orale, de asemenea, au tendința de a crea greață sau vărsături, Lejeritatea intestinelor, neregularitate, precum și a aruncat în sus.
  • Poate accelera dezvoltarea tumorilor.

Problema este cu multe odată ce te pe ea s-ar putea să nu intenționează să intre pe ea la fel de bine ca tine, pur și simplu se va menține creșterea oportunităților de a obține toate aceste efecte negative, în orice moment dat. Un fel de efecte negative pe care femeile experiență când aleg să facă uz de aceste medicamente, in special cele androgenice, precum testosteronul, sunt o mulțime întreagă chiar mai rău decât cele de mai sus.

Acces

În ceea ce privește ușurința accesului, realitatea este că ei sunt compuși ilegale fără prescripție clinică, astfel încât ușurința dvs. de acces va fi prin piața neagră (cel mai bun toate ca pentru calitate). Mai mult decât atât, dacă te capturate în posesia lor fără prescripție s-ar putea confrunta cu până la 5 ani după gratii!

Mesaj tot ce v-ați gândit Steroizi În ceea ce privește Luând

Nu simți cu adevărat cererea de a lua medicamente pentru câștiguri semnificative doar pentru că acestea ar putea să apară în lucru în sala de gimnastica. Realizarea câștiguri uriașe nu ia efort și pacienții încă nu există niciodată o senzație mult mai bine decât străduindu precum și realizarea ceva important la sfârșitul anului acesta.

Dacă se luptă sau simțiți că aveți nevoie de ajutor pentru a primi apoi un sfat profesionist. Vă pot garanta că rezultatele pe care le poate depăși o durată de 12 săptămâni, cu o asistență de specialitate se va face cu siguranță vă întrebați de ce, de asemenea, luate în considerare vreodată steroizi.

No comments:

Post a Comment

Anabolic steroizi Vs Prohormonii Like metil 1-D

Steroizii anabolici sunt compuși artificiali , care se conectează la metoda agenților hormonali sex masculin rula. funcţia Steroizi   pentru...